Aanbod huizen regio Rotterdam

Schiedam

Schiedam is al lang niet meer een stad ‘onder de rook van Rotterdam’, maar biedt een verrassend mooi en goed onderhouden historisch stadscentrum met vele molens en authentieke woningen. In de wijken rondom het centrum is een groot aanbod aan goedkopere eengezinswoningen te vinden; ook met een ruimer budget kunt u hier prachtig wonen.

Vlaardingen

De historie van Vlaardingen als visserstad is nog voelbaar in het authentieke stadscentrum. Vlaardingen biedt mooie, ruime wijken met een eigen sfeer.

De Westwijk en Holy zijn ruim opgezette groene uitbreidingswijken, hoofdzakelijk gebouwd tussen de jaren zestig en negentig. De wijken kennen een divers woningaanbod.

Maassluis

Deze stad aan de nieuwe Waterweg kent een rijke historie. Het authentieke centrum straalt nog echt de sfeer van vroeger uit. Rondom het centrum is het rustig wonen in ruim opgezette woonwijken Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk en Steendijkpolder. Deze wijken kennen een gevarieerd huizenaanbod, waar het ook met een beperkter budget goed wonen is.

Bent u geïnteresseerd in wonen in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis? Bel 06 54681347 of neem contact op het contactformulier.

.