Aanbod huizen in Pijnacker

Keijzershof

Nieuwbouwwijk met woningen in allerlei prijsklassen. Direct aan het wijkpark bevindt zich een multifunctionele accommodatie met basisscholen, een kindercentrum met peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een sporthal en speelvelden voor handbalvereniging Oliveo.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Keijzershof, waar eveneens horeca aanwezig is. Medische voorzieningen bevinden zich in woonzorgcentrum Weidevogelhof, vlakbij de RandstadRail halte Pijnacker Zuid.
Keijzershof is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. De provinciale weg N470 vormt een snelle verbinding vanaf de A12 bij Zoetermeer via Pijnacker Zuid naar de A13 bij Delft.

Klapwijk

Klapwijk, in het oosten van Pijnacker, bestaat voornamelijk uit eensgezinswoningen, gebouwd tussen 1988 en 1995. Een uitgebreid winkelaanbod bevindt zich in het nabijgelegen centrum van Pijnacker en in de wijk Keijzershof. Klapwijk telt 4530 inwoners. Per auto is Klapwijk te bereiken via de N470, evenals via de Klapwijkseweg. Twee haltes van de RandstadRail zijn dichtbij. Ten noorden van Klapwijk wordt een nieuwe woonwijk gebouwd; Ackerswoude.

Tolhek

Direct aan Klaphek gelegen is de nieuwbouwwijk Tolhek, op de grens naar gemeente Berkel en Rodenrijs. Tolhek is zeer goed bereikbaar voor Rotterdam en Zoetermeer, nabij de rotonde N470. De wijk Tolhek telt 3130 inwoners.

Koningshof

Een groene woonwijk tegen het oude centrum van Pijnacker aan, met veel hofjes, grote groenpartijen en eengezinswoningen. Veel voorzieningen zijn op loopafstand. De wijk kent een actieve buurtvereniging. Per auto is Koningshof goed te bereiken via de N470 en de nabijgelegen verbindingsweg naar Nootdorp. Zowel Station Pijnacker-Centrum als Station Pijnacker-Zuid liggen op 5 minuten fietsafstand.

Oude Leede /Zuidpolder

Oude Leede is een lintdorp, onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp met ruim 1.100 inwoners. Weidegebieden met vergezichten kenmerken dit landelijke woongebied in de Zuidpolder. Bedrijvigheid is veelal agrarisch. Ook kent Oude Leede nieuwbouw in het duurdere woonsegment. Via een verbindingsweg sluit Oude Leede aan op de rotonde van de N470 bij Pijnacker-Zuid. Er rijdt een buurtbus.

Pijnacker-Noord

Pijnacker Noord is een wijk met eengezinswoningen en een groot aantal galerijflats, waarvan velen recent gerenoveerd. De wijk beschikt over goede wijkvoorzieningen en een eigen winkelaanbod. Voortgezet onderwijs, zwembad en sportvelden zijn dichtbij, evenals groengebieden zoals het Bieslandsche Bos. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Nootdorp en Zoetermeer. De wijk telt ruim 4000 inwoners.

Centrum Pijnacker

De dorpskern, ten oosten van de Oostlaan, kent een recent gebouwd en vernieuwd winkelcentrum, de Ackershof. Opvallend landmark is het restaurant ‘Witte huis’, het voormalig raadhuis. Het woningaanbod is gevarieerd. Van appartementen boven het winkelcentrum tot historische boerderijen. Er zijn medische voorzieningen en diverse basisscholen. Openbaar vervoer is op loopafstand van de RandstadRailhalte Pijnacker-Centrum. Ook zijn er rechtstreekse busverbindingen met Delft en Zoetermeer. Het centrum van Pijnacker telt ruim 3700 inwoners.

Pijnacker-Noordpolder

Pijnacker-Noordpolder is een landelijk weidelandschap met weinig bebouwing. Dit zijn hoofdzakelijk eensgezinswoningen en historische boerderijen. Voortgezet onderwijs, zwembad en sportvelden zijn dichtbij, evenals groengebieden zoals het Bieslandsche Bos. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Nootdorp en Zoetermeer. Dit gebied telt circa 400 inwoners.

Pijnacker Oost

Dit gebied grenst aan het centrum van Pijnacker en kent een divers aanbod aan eengezinswoningen waarvan een aantal historisch en een ander deel van recentere bouwdatum. De Katwijkerlaan geeft een directe verbinding met Zoetermeer. De Klapwijkerlaan vormt de verbinding naar de N470. De RandstadRailhalte is vlakbij gelegen.

Meer weten over wonen in Pijnacker?  Bel 06 54681347 of neem contact op via het contactformulier.