Aanbod huizen Nootdorp

Nootdorp is gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, vlakbij Den Haag en Delft. Nootdorp was tot 1 januari 2002 een zelfstandige gemeente, maar fuseerde in dit jaar met de gemeente Pijnacker. Het grootste deel van de Vinexlocatie Ypenburg was oorspronkelijk Nootdorps grondgebied. Dit ging in het jaar 2002 gedeeltelijk over naar de gemeente Den Haag.

Nootdorp-Centrum

Nootdorp kent een historische dorpskern en een gezellig, compleet winkelcentrum, De Parade. De auto kunt u gratis parkeren. Ook stopt hier tramlijn 15 naar Den Haag.

Nootdorp is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Den Haag, Zoetermeer en Amsterdam. Het is hier ook heerlijk wonen in rustige wijken met een gevarieerd woningaanbod, van historische ‘jaren twintig’ woningen tot nieuwbouwappartementen. De Nootdorpse wijken sluiten aan op aantrekkelijke recreatie- en groengebieden.

Achter het Raadhuis

Deze rustige wijk, gelegen tegen het centrum van Nootdorp, bestaat hoofdzakelijk uit eengezinswoningen, gebouwd voor het jaar 2000. De wijk telt circa 4.500 inwoners. De wijk heeft mooie en ruime recreatieve groenpartijen.

’ s-Gravenhout

‘s-Gravenhout is een van de nieuwe woonwijken in de kern Nootdorp, waar woningen in een groene omgeving zijn gebouwd, grenzend aan het Balijbos. De wijk kent 1140 inwoners.

Ypenburg

Een deel van de grote uitbreidingswijk Ypenburg is gelegen op het grondgebied van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, dit zijn de buurten De Bras en De Venen.

De wijk kent een eigen winkelcentrum en beschikt over diverse uitstekende medische en onderwijsvoorzieningen. Een trekpleister is het nieuwe zwembad Hofbad. De Nootdorpse buurten sluiten aan op de aantrekkelijke groengebieden Dobbeplas en Delftse Hout. De wijk Ypenburg is zeer goed bereikbaar met opritten naar de snelwegen A13, A4 en A12.

De wijk wordt eveneens ontsloten door tramlijn 15 naar Den Haag Centraal en de RandstadRail. Ook heeft de wijk een eigen treinstation: Den Haag Ypenburg

Meer weten over wonen in Nootdorp? Bel 06 54681347 of neem contact op het het contactformulier.