Gratis waardebepaling

Inzicht de waarde van uw huis of appartement is alles bepalend voor verdere stappen bij een verkoop. Wilt u snel weten wat uw woning opbrengt in de actuele markt? Ik kom bij u thuis voor een gratis waardebepaling.

Ik bekijk samen met u de woning, we bespreken de waarde van huizen in de omgeving aan de hand van actuele transacties en het huidige aanbod.

Daarna ontvangt u van mij ter plekke, zonder kosten, een verkoopvoorstel en gerichte tips om uw woning aantrekkelijker te presenteren.

Waarom een gratis waardebepaling?

  • U bent van plan om uw huis te verkopen.
  • U bent zich aan het oriënteren om een ander huis te kopen.

Kies in beide gevallen voor een gratis waardebepaling. Het geeft u inzicht bij een zeer belangrijke beslissing.

Wat is mijn huis waard?

Een vraag die heel erg belangrijk is bij het kopen van een nieuwe woning: wat is mijn huidige huis waard? De markt is sterk in beweging. Na heel veel slechte jaren begint de markt gelukkig weer aan te trekken. Wat betekent dit voor de waarde van uw huis?
Ik ken de gegevens uit de registers van wat huizen bij u in de buurt doen. Door het lopen van een rondje door uw woning krijg ik een goed beeld van de waarde. Ook wijs ik u op eventuele zaken die, als ze opgeknapt of aangepakt worden, de waarde doen toenemen.

Ter plekke krijgt u een gratis waardebepaling van uw woning. Heeft u er een goed gevoel over? Dan kunt u mij vervolgens inschakelen om de verkoop te begeleiden als uw persoonlijke verkoopmakelaar.

Gratis waardebepaling huis

Behoefte aan een gratis waardebepaling?

Neem contact op of bel 06  54681347 voor een afspraak.