Afspraak is afspraak bij AV Makelaars

“Al meer dan 25 jaar ben ik actief als zelfstandig makelaar in de regio Maassluis, Schiedam en Vlaardingen en in Oostland. Ik beschik over een brede ervaring in de aankoop en verkoop van woningen en bedrijfspanden. Ook voor taxaties bent u bij mij – als beëdigd taxateur – aan het juiste adres. Kwaliteit, persoonlijk contact en ‘afspraak is afspraak’ staan bij mij hoog in het vaandel. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken.”

Erwin Tichelaar, uw aankoop en verkoopmakelaar bij AV Makelaars

In het hart van de regio

Mijn kantoor in het hart van het oude centrum van Nootdorp is gemakkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren), fiets en openbaar vervoer. Net zo lief kom ik bij u thuis op een tijdstip dat het u schikt, ook in de avonduren. U kunt mij altijd per telefoon bereiken, overdag, ‘s avonds en in het weekend.

Gratis waardebepaling

Juist in een veranderende huizenmarkt is het belangrijk te weten waar je aan toe bent: wat is mijn huis waard? Ik kom graag bij de mensen thuis om de waarde te bepalen van hun huis. Daarbij geef ik adviezen welke aanpassingen de waarde kunnen vergroten. Dit advies is geheel gratis en vrijblijvend. Meer weten? Kijk hier: gratis waardebepaling. 

Bedrijfsmakelaar

Niet alleen op de woningmarkt, ook in de zakelijke markt ben ik uw betrouwbare makelaar/taxateur voor onroerend goed. Ruim 25 jaar is AV Makelaars een toonaangevend makelaarskantoor in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Sinds enkele jaren bied ik ook mijn diensten als aankoop/verkoopmakelaar aan in het ‘Oostland’ met Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Delfgauw en natuurlijk in Nootdorp, waar ik zelf woon en werk.

Aanbieding voor ondernemers

Ondernemers kunnen via AV Makelaars hun bedrijfsruimte betaalbaar in de verkoop zetten voor een vast tarief van 1% van de verkoopprijs, met een minimum van € 1.250,- excl. btw. Vanzelfsprekend komt uw bedrijfspand ook op Funda.

Voor begeleiding van de aankoop van bedrijfsruimten brengt AV Makelaars € 1.250,- excl. btw in rekening.

logo AVmakelaars outl

AV Makelaars-bedrijfshuisvesting

AV Makelaars is een gecertificeerd NVM Makelaar.

Erwin Tichelaar is lid van de Ondernemersvereniging Pijnacker/Nootdorp.

Bent u geïnteresseerd? AV Makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs!

Neem contact op of bel 06  54681347 voor een afspraak.