Gaat u een huis kopen?

Veel gestelde vragen op een rij.

Ik beantwoord natuurlijk graag persoonlijk uw vragen. U kunt mij bellen op 06  54681347 of zeven dagen per week bereiken via het [easy-contactform id=122 modal=”contactformulier”]  Maar de meest gestelde vragen aan een verkoopmakelaar heb ik alvast op een rij gezet.

Ontbindende voorwaarden zijn een belangrijke toevoeging in het koopcontract.

Als aankoopmakelaar zorg ik dat al uw voorwaarden in het contract worden opgenomen, bijvoorbeeld een voorbehoud van financiering. Mocht u de financiering onverhoopt niet rond kunnen krijgen met de bank, dan kunt u dankzij het opgenomen voorbehoud van de koop afzien. Een ander voorbeeld is een voorbehoud voor de uitkomst van de bouwkundige keuring. Een ontbindende voorwaarde die u kunt opnemen bij de koop van een appartement is bijvoorbeeld de toestemming van de Vereniging van Eigenaren.

Zeker bij de aankoop van een bestaand huis is een bouwkundige keuring gewenst. De aankoopmakelaar kan een bouwkundige inschakelen voor een deskundige keuring.

AV Makelaars gaat als aankoopmakelaar hard voor u aan de slag. Daar hoort een kostenplaatje bij. Toch zult u de kosten zeker terugverdienen, dankzij een lagere aankoopprijs, betere voorwaarden en meer zekerheid.

Een aankoopmakelaar bespaart u tijd en geld dankzij een lagere aankoopprijs.

Meer vragen over het verkopen van een huis of appartement? Bel 06 54681347 of neem contact op het het [easy-contactform id=122 modal=”contactformulier”]