Een huis kopen met AV Makelaars

Wilt u een huis kopen maar weet u niet waar u moet beginnen? Ziet u op tegen het voeren van een onderhandeling? Met een deskundige aankoopmakelaar koopt u tegen een lagere prijs en met meer zekerheid. Een aankoopmakelaar geeft u inzicht in de waarde van de woning, met kennis van de lokale huizenmarkt en -regelgeving.

Een aankoopmakelaar geeft meer zekerheid bij de koop van een huis.

Bel 06 54681347 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Een woning kopen in drie stappen

Stap 1: Een huis zoeken

Bedenk allereerst goed in welke plaats of buurt u zoekt en wat voor woning u wilt kopen. Nieuw of bestaand? Een opknapwoning of ‘klaar om in te trekken’? Dit is allemaal bepalend voor het kostenplaatje. Betrek ook hierin uw eigen plannen voor de langere termijn. Weet dat u de bijkomende kosten rond de aankoop er pas na ongeveer vijf jaar eruit hebt? Heeft u geen tijd of wilt u advies bij het selecteren van de beste huizen? U kunt AV Makelaars inschakelen voor een zoekopdracht. Samen gaan we onderzoeken hoe we uw droomhuis kunnen vinden.

“Ik heb al een huis gevonden”

Heeft u al een huis op het oog? Dan kunt u mij als aankoopmakelaar inschakelen om u te begeleiden bij de aankoop. AV Makelaars adviseert u kundig in alle stappen van het aankoopproces, zodat de koop van uw woning ook de beste financiële beslissing van uw leven wordt. Meestal gaat dat als volgt:

Stap 2: De onderhandeling en aankoop

Ik bezoek met u het huis van uw keuze en vergaar alle noodzakelijke informatie over het huis en de buurt. Ik onderzoek de juridische en bouwkundige aspecten en adviseer u welk bod u het beste kunt uitbrengen. Samen met u bepaal ik de onderhandelingsstrategie voor de aankoop van de woning. Ik voer deze onderhandelingen en houd u op de hoogte in alle stappen van het proces. Ik let voor u op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. Als uw persoonlijke makelaar voer ik deskundige onderhandelingen, en realiseer zo de laagst mogelijke aankoopprijs. In overleg met de verkopende partij wordt een koopovereenkomst opgesteld.

Taxaties en bouwkundig advies

Heeft u een taxateur nodig, een bouwkundige keuring, hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen? AV Makelaars brengt u met de juiste deskundige in contact. Dit neemt u werk uit handen en bespaart u een hoop moeite.

huiskopen-huisverkopen-avmakelaars

Stap 3: De afhandeling van de koop

Ik controleer de koopovereenkomst op bepalingen die voor u nadelig kunnen zijn.  Samen met u inspecteer ik de woning voor de overdracht bij de notaris. Mochten er zaken zijn die bij de oplevering niet in orde zijn, dan ga ik hierover het gesprek met de verkopende partij en zorg voor een goede afhandeling.

Tot slot controleer ik de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.

Erwin Tichelaar, uw aankoop en verkoopmakelaar bij AV Makelaars

“Ervaring is wel betaalbaar”

Met meer dan 25 jaar ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar weet ik waar u op moet letten bij een aan- en verkoop van een appartement of huis. Ik geloof niet in een duur kantoor of bedrijfswagens, maar wel in een scherp tarief voor mijn klanten. Dankzij beperkte overheadkosten behoort AV Makelaars tot de goedkoopste makelaarskantoren in de regio. Ervaring is dus wel betaalbaar!