Een huis verkopen

U heeft besloten om uw huis of appartement te verkopen? Dan komen er veel vragen op u af. Tegen welke prijs kan ik mijn huis aanbieden? Hoe presenteer ik mijn woning? Welke papieren moet ik verzamelen? Vanaf dag één kan ik u hierbij goed begeleiden. AV Makelaars biedt een compleet pakket aan makelaarsdiensten dat u de beste kans geeft op een soepele verkoop van uw huis. Voor een adviesgesprek kom ik graag bij u langs.

Bel 06 54681347 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier

Een huis verkopen in drie stappen

1. Waardebepaling

Ik bekijk samen met u de woning, we bespreken de waarde van huizen in de omgeving aan de hand van actuele transacties en het huidige aanbod. Daarna ontvangt u van mij ter plekke, zonder kosten, een verkoopvoorstel en gerichte tips om uw woning aantrekkelijker te presenteren.

Heeft u er een goed gevoel over? Dan kunt u mij vervolgens inschakelen om de verkoop te begeleiden als uw persoonlijke verkoopmakelaar.

Huisverkopen-AVMakelaars

2. De woning gaat in de verkoop

We brengen de juiste informatie bij elkaar die nodig is bij de verkoop van de woning. Een beroepsfotograaf zorgt voor een vlekkeloze presentatie van uw huis in beeld. U krijgt een opvallend bord voor in de tuin of op het raam en ik zorg dat uw woning op Funda en andere huizensites verschijnt.

Vanaf dit moment kunt u bezichtigingen verwachten. Zeker in het begin is dit wennen. Maar maakt u zich geen zorgen. U laat het huis netjes achter; ik zorg voor een goede begeleiding van de bezichtigingen. Ik neem contact op om u te informeren over de reacties en samen bespreken we vervolgacties.

3. De woning wordt verkocht

We bepalen samen de onderhandelingsstrategie. Ik onderhandel namens u met de potentiële koper. Behalve de prijs, worden in het onderhandelingstraject ook uw aanvullende voorwaarden meegenomen. Als de koop is gesloten, zorg ik voor een gedegen en soepele afhandeling van alle formaliteiten.

Een compleet pakket

AV Makelaars biedt u een compleet dienstenpakket, dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 •  onderzoek en verslaglegging van marktgegevens (uitgebreid)
 •  adviesgesprek en vaststelling vraagprijs (uitgebreid)
 •  opname en verwerking van alle gegevens van de woning
 •  Te koop Bord
 •  professionele fotoreportage en digitale brochure
 •  plaatsing op AV Makelaars.nl
 •  plaatsing op Funda.nl, Jaap.nl en Huislijn.nl
 •  deelname aan NVM Open Huizen Route
 •  bezichtigingen
 •  onderhandelingen
 •  opstellen koopcontract
 •  eindinspectie voorafgaand aan overdracht
 •  overdracht bij de notaris

Toch minder?

Heeft u behoefte aan een minder uitgebreide dienstverlening. Ook dat kan. Vraag AV Makelaars om een aangepast pakket met makelaarsdiensten. Bel 06 54681347 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier

Nog iets meer?

Wilt u uw woning op internet nog beter presenteren? AV Makelaars laat tegen een beperkte meerprijs een professionele 360 gradenvideo voor u maken.

“Ervaring is wel betaalbaar”

Met meer dan 25 jaar ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar weet ik waar u op moet letten bij een aan- en verkoop van een appartement of huis. Ik geloof niet in een duur kantoor of bedrijfswagens, maar wel in een scherp tarief voor mijn klanten. Dankzij beperkte overheadkosten behoort AV Makelaars tot de goedkoopste makelaarskantoren in de regio. Ervaring is dus wel betaalbaar!

De voordelen van een verkoopmakelaar op een rij:

vde beste verkoopprijs en de beste voorwaarden

vtijdwinst en minder zorgen door deskundige behandeling van alle zaken

valleen behartiging van uw belang

Vragen over het kopen van een huis?

Klik op het huisje voor alle antwoorden.

FAQ huis kopen